SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti med upraviteljem spletnega mesta in uporabniki. S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen in se strinja s splošnimi pogoji poslovanja. Spletno prodajo na spletni strani www.mysterium.si izvaja podjetje KD Mysterium Kranj, Dolenčeva ulica 1, 4000 Kranj, e-pošta: kpzmysterium@gmail.com.

REGISTRACIJA

Za izvedbo naročila ni potrebna registracija.

OBDELAVA NAROČIL

Naročila sprejemamo 24 ur na dan. Vsa naročila bodo odpremljena v treh delovnih dneh. V primeru plačila po predračunu se za rok naročila šteje prejem plačila na TRR. Rok za odpremo naročil prejetih ob sobotah, nedeljah in praznikih začne teči prvi naslednji delovni dan.

CENE IN STROŠKI DOSTAVE

Cene na spletni strani www.mysterium.si so v evrih (EUR) in vključujejo 9,5% oziroma 22% davek na dodano vrednost. Cene veljajo do preklica.

Stroški pošiljanja so za plačila preko predračuna brezplačni, za plačila po povzetju pa se stroški pošiljanja zaračunavajo posebej. Stroški poštnine v tem primeru znašajo 3,77 EUR. Za dostavo se uporablja storitve Pošte Slovenije. Navedeni stroški pošiljanja veljajo v notranjem prometu na območju Slovenije. Za pošiljanje zgoščenk v tujino veljajo trenutne cene Pošte Slovenija.

NAČIN PLAČILA

  • Plačilo po PREDRAČUNU: predračun za naročene knjige se ne generira avtomatsko, zato vam ga na, pri naročilu vpisan elektronski naslov, pošljemo z zamikom. Predračun mora biti plačan v celoti. Račun skupaj z naročenimi zgoščenkami prejmete na vaš naslov. Če elektronske pošte s predračunom ne vidite v vaši redni pošti, preverite mapo “Nezaželena pošta”. POMEMBNO: Pri plačilu po predračunu se izognete dodatnemu strošku v višini 1,23 EUR, ki ga zaračuna Pošta Slovenije, kadar plačate odkupnino po povzetju.
  • Plačilo PO POVZETJU: če se odločite za plačilo po povzetju, potem boste skupaj s paketom prejeli tudi račun s položnico, ki jo boste poravnali poštnemu uslužbencu. Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije dodatno zaračuna vplačnino oz. stroške nakazila v vrednosti 1,23 € (enako, kot če bi plačali položnico na pošti).

 VRAČILO BLAGA

Dostavljeno blago lahko vrnete na naslov: KD Mysterium Kranj, Dolenčeva ulica 1, 4000 Kranj

Poštnino vračila plača kupec. Celotno kupnino, ki je predmet storniranega naročila, vam bomo najkasneje v 15. delovnih dneh vrnili na vaš transakcijski račun.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Zagotavljamo vam 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.

Z nakupom soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo izključno za namene internega arhiva, statistike ter obveščanja o novostih in ponudbah. Vaše osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali tretji osebi brez vašega predhodnega privoljenja.

Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da v roku 7 dni začasno ali trajno prenehamo uporabljati vaše podatke za namene neposrednega trženja.

PRAVNO OBVESTILO

Vse pravice so pridržane. V okviru določil o avtorskih in sorodnih pravicah je prepovedano vsakršno reproduciranje, distribuiranje, predelovanje ali uporabljanje spletnih vsebin ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, vključno s tiskanjem ali shranjevanjem v elektronski obliki.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik spletne strani mysterium.si ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in se z njimi strinja.

V zvezi z morebitnimi spori se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje, v nasprotnem primeru je pristojno sodišče v Kranju.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah in napisanem besedilu.