11. Poletne delavnice vokalne glasbe

Program delavnic: SLOVENSKE ZIMZELENE
Zborovodja: Lovo Frelih
– vaje: 20. do 26. avgusta 2023 ob 18.30 v avli MO Kranj
zaključni koncert: sobota, 26. avgusta 2023, pri vodnjaku na Glavnem trgu v Kranju

Kotizacija: 50,00 EUR/osebo

11. Poletne delavnice vokalne glasbe v letu 2023 nosijo naslov Zimzelene slovenske popevke. Izbor skladb temelji na predznanju poletnih pevcev. Pričakuje se, da bo marsikdo prvič udeležil poletnih delavnic in se morda tudi prvič srečal z notnim gradivo. Vsekakor pa bo izbor skladb počastil stare mojstre slovenskih popevk iz zlate dobe tega glasbenega ustvarjanja.

Pri projektu bo kot demonstracijski zbor sodeloval KPZ Mysterium, delavnice pa bodo odprtega tipa in se bodo lahko prijavili tako člani društva kot tudi zunanji udeleženci.
Poletne delavnice vsako leto bogatijo poletne mesece s pestro ponudbo na področju vokalne glasbe. V tem času se je delavnic udeležilo že več kot 750 ljubiteljev petja.

 

Delavnice bodo vsak dan od 20. do 25. 8. od 19. do 21. ure v avli MO Kranj, zaključile pa se bodo v soboto, 26. 8., z dopoldanskim koncertom, na katerem se bodo lahko predstavili vsi udeleženci. Poslušalci mu bodo lahko prisluhnili pri vodnjaku na Glavnem trgu v Kranju.

Delavnice so namenjene začetnikom na glasbenem področju, navdušencem nad petjem v zboru in tudi tistim, ki so v zbor že stopili.
Kotizacija znaša 50 EUR na osebo.

Prijavite se tukaj:

PRIJAVA NA DELAVNICE

Vljudno vabljeni!